Редактор: e-mail: Кадър Телевизия 7/8За Божидар Андреев има допълнителна драма. Едно, че

...
Редактор: e-mail: Кадър Телевизия 7/8За Божидар Андреев има допълнителна драма. Едно, че
Коментари Харесай

Крум Савов: Сълзите в очите на Божидар Андреев бяха, защото не спечели златния медал в памет на починалата дъщеря на треньора му

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Телевизия 7/8

За Божидар Андреев има спомагателна драма. Едно, че е имал контузия в едното рамото, а това е толкоз главен мускул и част от придвижването в щангите, и второ, че прочувствено и душевен е бил затормозен от това, че преди 10 дни дъщерята на неговия треньор и фамилен другар Пламен Братойчев - Преслава, на 29 години, умря, губейки борбата с рака. Тоест, нещо което хем го е разстроило, хем го е тормозило. Той е имал по този начин вътрешно заричане да завоюва златния орден и сълзите са били тъкмо най-много за това, че не е съумял да си извърши вътрешното си заричане към нея.

Така по Телевизия 7/8 Крум Савов разказа петото място на щангиста Божидар Андреев на Олимпиадата в диалог със спортния фотограф Любомир Асенов, който е на Игрите в Токио,

Няма състезател тук, който да не се опита да даде максимума и да се разноски в Токио. Всеки е пристигнал да даде максимума от себе си и да се класира напред. Днес това направи Андреев. Няма куфари в Токио, както изясняват злобарите. Най-много обичам да чета Facebook философи, които не са си обували къси гащи за физическо. Това ми е обичаната част и това се нервирам пъклен доста, тъй като да вземеш квота и да дойдеш на Олимпиада е колосално доста, сподели Любомир Асенов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР